whatever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

erasmus for life! ^_^

druhé po-erasmus stretko :)

do Nemecka som sa veľmi tešila.. vo štvrtok (25.7.) po robote rýchlo do sprchy a na stanicu.. busom bez prestupov od šiestej večera a o druhej ráno som už doma :-) jeho nikde, veď sme prišli priskoro.. tak mu píšem, už som NB! tak som skočila na WC a keď som vyšla, bol tam :) šli sme domov a vôbec som už nebola unavená.. čítal mi detskú knižku o pánovi Zumzumanovi :)

 

(26.7.) dohodli sme sa s ostatnými, že sa stretneme o tretej pri Lorenzkirche.. spali sme tak asi do obeda :-) dohodli sme sa s fabkom, že na večeru uvaríme maultaschen. šli sme o druhej, že sa ešte kus prejdeme a tak, kým prídu ostatní.. ešte to ale ani poriadne nezačalo, tak sme len pár kapiel pozreli, čo hrali a stánky a tak.. potom som volala Slovákovi, tak že sú pri Lorenzkirche zozadu, šli sme za nimi.. objali sme sa, predstavili tilka.. Luxemburka ma objímala najdlhšie :) moja zlatá :-) potom marek navrhoval, že pôjdeme dade na čapáka a povedal, že či nexceme "ein Fass Bier" tak som sa mu smiala, že nexce čapované, ale rovno celý sud :-)

 

šli sme pomaly na hauptmarkt, veľmi pomaly, lebo sandra mala niečo s nohou, tak sa hýbala veľmi pomaly.. som ju ľutovala, že jej sa každý rok, keď tam ide, musí niečo zlé stať.. pokecala som s maďarom, aj so stefanom trocha.. potom išli chalani po pivo do city pointu, že bude chladené a my sme so sandrou čakali.. sadli sme si na také drevené lavičky pri stánku a čakali.. dlllho im to trvalo.. veľmi dlho im to trvalo.. a tak sme čakali a čakali.. potom sme si už robili vážne starosti, že boli unesení mimozemšťanmi.. potom Slovák zavolal, že sú na polícii a musia spísať výpovede, takže ot ešte potrvá.. tak sme si šli kúpiť jedlo do mekáča :-) dala som si wrap a kávu (akcia za 2€) a tilko mcRib menu.. itak mu malo bolo ^^

 

potom sme šli už domov na večeru, lebo chalani ešte stále vypovedali.. samozrejme aj s Luxemburkou.. xcela som ich dať dokopy s fabkom, ale iskrička nepreskočila.. z časových dôvodov sme dali prednosť FH party pred Rockfabrik. Tilko bol sklamaný, ale nakoniec sa s tým zmieril.. tak sme sa teda napapali, zbalili dáke pivko a slovenskú vodku a šli sme do St. Peter's na pre-párty :-)

 

tak to bolo fajn, v slovákovej starej izbe :) my všetci, plus Emre a Hoang :-) nebolo dosť stoličiek, tak si Tilko sadol ku Hoangovi, tak som ho sfúkla, že čo nejde ku mne.. tak naveľa....

pili sme bazovicu zo slovenska, bazovicu z maďarska a hrali sme pyramídu :-) potom sme okolo polnoci šli na FH na párty.. je to stade pár metrov.. nemali sme lístky, a ani sme platiť nexceli, ale bola tam diera v plote, ktorou by prešiel každý trotl a náramky pri vchode sa dávali svietiace a všade sa povaľovali :) tak sme prešli v pohode aj cez vyhadzovačov a potom sme si aj dáke tie náramky šnapli :-)

 

no párty teda nič moc hudba, ale inak bolo fajn.. pripomenulo mi to, ako som bola začiatkom môjho erasmu presne na takejto párty so susedmi a bozkávala cudzích chlapov.. teraz som tam mala toho svojho.. a tých mojich :) itak som mala chvíľami zlé myšlienky, no podarilo sa mi ich potlačiť :) aj BB som stretla.. vlastne sa to dalo čakať, že tam bude.. to skôr on ma tam nečakal.. no prihovoril sa, hoci som si ho dovtedy nevšimla.. chvíľu potom sme sa s tilkom rozlúčili a šli domov.. predsalen ni práve náš gešmak ^_^

 

v sobotu (27.7.) sme spali asi do tretej :) no a potom sme okolo šiestej konečne vyrazili do mesta za našimi. :) bola s nimi aj druhá luxemburka s frajerom :) tak sme sa s nimi prešli trocha po hlavných uličkách, počúvali umelcov, a potom sme šli ku Lorenzkirche za Emrem. :) rozprával, ako včera kráčal a spal zároveň, keď šiel z párty opitý domov :) potom sme chvíľu počúvali koncert na Hauptmarkte, hrali Yes Sir, Boss :) xcela som sa ísť kúpať do pegnitzu, ale tilkovi to bolo príliš 'nebezpečné', tak sme nakoniec nešli.. len sme sa prešli tam a naspäť.. no a potom nám bolo treba cikať, tak sme šli do WS.. vonku sa grilovalo a my sme mali šťastie, že práve niekto vychádzal, tak sme sa prešmykli dnuka.. keď som vyšla, dlllho som na tilka čakala.. najprv pri schránkach, a tam prišiel akýsi sused a dal sa so mnou do reči :) že ako dlho som tam nebola, že ako sa darí a tak.. za toho boha som si nevedela spomenúť, ako sa volá a skade ho poznám ^_^ len sa mi marí, že sa asi nasťahoval pár dní pred tým, než som odišla, a asi sme s ním hrali kalčeto, keď sme boli s BB kamarátom Larsom po feste..

 

no aj keď on odišiel, tak tilko sa stále nevracal, tak som si myslela, že asi šiel pokecať ku tým grilujúcim, lebo on je toho schopný.. tak som teda šla ku nim, lenže on tam nebol.. tak som sa chvíľu bavila s BB, že ako bolo ešte v piatok, že boli do rána hore a tak mi rozprával, a ako mu milenec odchádza, lebo ide inde študovať, a jacobo tiež už koncom augusta.. no smutné, smutné :( musí si zas nového nájsť.. no potom som kecala s Katjou, mi vravela, že ju mrzí, že nám to s BB nevyšlo a tak, tak to bolo celkom fajn.. konečne potom prišiel tilko, tak že "aha, tak tu si.." a katja, že "jeej, aj on vie po nemecky?" asi myslela, že je slovák :)

 

potom sme šli domov sa prezliecť a najesť, dojedli sme maultašky a jeden obrovský kaleráb, čo som v norme kúpila a pomaly sme šli na Aliho narodeninovú oslavu. bola už tma a celkom dlho nám trvalo nájsť vchod :) nakoniec sme ich našli, tak som objala aliho, že všetko najlepšie a sylwia ma dllho objímala, že aká som super baba, že som prišla :) bola už asi dosť opitá, pýtala sa tilmana, či hovorí nemecky a potom či hovorí poľsky.:) poobjímala som aj naďušku a haničku a UI a juliu s berndtom :) chvíľu sme posedeli, pokecali, ale nás vyhodili, že sme moc hluční.. navtierali sme sa na pár fotiek, aby si aj Scho pamätala, že sme tam boli, dali si tortu a potom sa šlo tancovať..

 

tilko nexcel ísť že je zle oblečený, lebo on čakal nejakú úplne inú narodeninovú párty.. celkovo bol vo svojich očakávaniach pomerne mimo, keď aj o plávaní v pegnitzi si myslel, že tam budú schodíky do vody a nejaké značky, že sa tam môže plávať.. ach.. xcel, že nak idem sama s nimi, ale tak čo by som robila v klube, v ktorom hudba sa mi nepáči, keď nerada tancujem a keď som ešte k tomu stopercentne triezva.. Slovákovi som napísala správu, ale neodpísal a nikto mi potom nedvíhal, tak sme šli domov.. bolo asi pol jednej, a tilko vyzeral veľmi sklamaný a xcel, že ešte môžeme dáku párty robiť.. mne to nevadilo ani, že ideme domov, ale on fakt úplne zdevastovaný z toho :D ...

 

v nedeľu (28.7.) sme zase dlllho spali.. a to bolo zlé, lebo som sa s mojimi nestihla ani rozlúčiť.. keď som Slovákovi volala, bol už v buse a všetci ostatní tiež preč.. :( tak som sa predtým bála, že zanedbám tilka kvôli mojim, no nakoniec to bolo naopak :( a tak ma to mrzelo, ale tak hádam sa nevidíme poslednýkrát O:) budúci rok v turecku :) alebo luxembursku :) alebo zase v NB.. ktovie :) veď nezáleží na tom, ako dlho sa človek nevidí, s niektorými ľuďmi sme v srdci navždy spojení.. taká je pre mňa moja luxemburka, aj maďar a Antonio a Javito.. aj moje nemky a moja ewka.. ale tie budem vidieť predsalen dúfam o čosi skôr... :-)

 

večer mal tilko bandprobe a ja som sa stretla s ewkou.. boli sme spolu 2 hodiny, ale tilko mi už chýbal.. dobre sme si pokecali, typicky sa ewuška na všetko sťažovala.. ale bolo to super byť zase s ňou len tak :-) takže som ten víkend videla všetkých, s ktorými som tak extrémne rada.. hoci som ich pre tilka poriadne zanedbala, čo ma dosť mrzí.. hlavne pre naďušku a haničku :( no ale nabudúce si to vynahradíme O:-) a dúfam, že čoskoro <3  

 


daco ako dennik :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014